Boleh makan ke ni?

Hi mommy, nk tnya untuk ibu mengandung boleh makan ni tk? saya teringin nk makan. Kadungan 9 minggu

Boleh makan ke ni?
13 Balas

Boleh, saya pun makan. Prune ni untuk sembelit lagi lagi pregnant mom sbb consume iron. Tapi jangan makan lebih dari 3 biji sehari. Prune juice pun elok untuk sembelit preggy mom

Boleh jika tiada alahan. Jika ada GDM/ Kencing manis, makan sekadar lepaskan hajat teringin tu sbb buah kering lg tinggi gula

boleh bgs utk ibu mengandung .1 biji sehari. lbh Minggu baru tambah biji prune masa nak dekat bersalin senang n anak tiada kuning

boleh je takde masalah pun. buah prune ni helok untuk smbelit

makan secara sederhana boleh je.. nampak sedap juga tu 😋

boleh je nk mkn tp jgn la kerap2 klu teringin tu mkn je

boleh saya mknni je hari hari time mual dgn sembelit

boleh je sis tapi jangan melantak sebab manis

baca ingredients

boleh.. elok utk yang sembelit