teringin nk bagi suami makan

nk tnya boleh x ya suami sy makan ubat ni. sbb sy teringin sgt nk tgok suami sy makan bnda ni 😭

teringin nk bagi suami makan
8 Balas

Hahaha ya ALlah puan mengidam nak tengok suami makan ke. Itu obimin kan? Tak silap saya tak boleh sebab nanti terlebih iron intake suami.

Kadang2 kalau ngidam yang tak logik ni jangan ikutkan sangat sis. Kalau rasa logik boleh lah. 😅 Nanti suami pula ada side effect.

🤣 sis jangan laa, sian dkt husb tu😁 Tahan2 yaa. Jangan di ikut sgt.

Pelik pelik ajeee, jangan di ikutkan sangat ngidam pelik pelik ni 😅

zincofer . suami puan kurg darah ke?? 😅

hahaha nape sis? suami ejek ke? sabar 😂

kesiannya suami sis😂😂

Ubat ape tu?