Jantina baby

Hi mommy ,ni jantina apa eh..boy or girl ?? maaf kalau gambr tak jelas

Jantina baby
49 Balas

Sama macam saya, scan sampai 4 kali. Masa first time nak tengok gender tu at 19 weeks. Doctor cakap girl sebab nampak burger sign. Lepas tu saya pergi scan lagi at 21 weeks, sorang doctor kata girl, sorang kata boy. Finally at 23 weeks baru jelas nampak bebird dia.

sama mcm sy mula2 scan dkt swasta ckp boy pastu checkup kk doc ckp girl pastu tca pakar doc pon ckp girl, skunk 21 week cek kt swasta sbb nk kepastian nk start beli baju baby last cek girl jgk

scan 28weks mula ckap girl²..pastu pusing punya pusing nampak pistol,doktor pun x pasti jugak girl or boy..syabx kisah mana²,janji bby sihat selamat di lahirkan..

seronok eh semua nmpk line burger knp Sy 2kali asyik tk nmpk mcm tu Bru lah yakin girlz😅... mcm Sy ni sure ke gurl

mcm girl . tahniah . btw scan ni bpe weeks ye ? bole nmpk jantina.

1y ago

perut sy kecik...start 30w bru npk perut...

yang ni pulak mcm mna ye ? masih tak confirm lg dgn jantina

1y ago

ya sis baru dah scan tadi pagi 😅

sy memula 19weeks scan burger sign. bru2 ni 23weeks scan nmpk pistol 🤣🤣🤣

1y ago

syess laa..sy 19week scn dr. ckp boy..bln dpn scn blik nk tgk dtail scan...mntk² la brtkr cm awk..hihi nk sgt bby girl...hihi

baby girl ... klau boy ada telur... heheh mcm baby sy boy ada telur .. lahir2 mmg boy 🤣🤣

InshaAllah girl ni sis. sebab nampak bentuk burger 🥰

Burger sign(girl),in Shaa Allah