8week 4day

Hi mommy. 3 hari lepas baru je scan. Dah nampak jantung baby. Semua normal.. tiba² ada keluar darah warna coklat normal ke? Semalam lenguh dkt bahagian pinggul. Tadi terus jumpa Dr. Dr. scan jantung baby normal. Dr. bagi ubat kuatkan rahim.

2 Balas

Bykkan rehat. Kalau ade spotting tu elok la rehat kurangkan bergerak. Pengalaman first gugur. Byk bergerak. 2nd baby sy baring je. Bgn pon sebab pergi toilet je. 4 bulan jadi pemalas. Hahahah Alhamdulillah baby dah 2 tahun dah.

bykkan bedrest