Jantung baby masih tak nampak dan ada keputihan warna coklat

Masa 6week saya ada pergi scan, nampak baby tapi jantung masih tak nampak,kata doctor baby duduk belakang rahim,jadi tak nampak jantung.. Masa 9week ada jadi keputihan berwarna coklat,,terus pergi klinik buat scan,,, risau,,scan 2d baby nampak...tapi tak jelas jadi doctor refer scan masuk ikut bawah..saya tak ingat nama apa alat tu..masuk dalam alat sulit.. mmg nmpk baby..tangan pon nmpk..masalah jantung still tak nmpak.doctor kata ada darah sedikit. Normal ke masih x nampak jantung dlm usia kandungan 9week..? ##ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya Dan Darah warna coklat normal ke masa kandungan 9 week ? Sape pernah jadi...tlg share..

1 Balas

Sepatutnya dh boleh nampak heartbeat kalau 9 weeks..tp biasa kalau x nampak lg doc akn repeat lg scan lps 2 weeks..