kaki bengkak n tangan kebas..

Hi Mommy nak tnya Ada x sapa2 alami kaki bengkak jari tangan kembang n kebas2... Berat bdn naik.. memang x semua ibu Hamil alami penyakit Ni jarang sangat.. jika Ada yg alami boleh share x apa yg ibu2 buat bila jd mcm Ni? ?

2 Balas

tangan xbengkak. kaki je. tu pun kdg kurang bengkak kdg bengkak sgt. xtau juga nk buat mcm mna. dh urut , pakai stokin,dh minum susu,dh amik pil calcium. jga makan pun dah. bersenam pun dah. 😭