Bengkak kaki tangan

Hi mommies. Ada tak yg alami mcm bengkak 1 badan. Kalau bgn tido, tangan rasa bengkak sampai tak boleh nak genggam, kaki tak payah ckp la. Duduk solat pon susah rasa mcm bengkak dari peha sampai ke jari kaki 😅. Btw sy dh 36w.

1 Balas

Awk dh ada minta nasihat dr / nurse pasal ni? Selalu nya water retention tapi takut mengganggu pembuluh darah awk ke etc. Bagitau dr masalah awk ya. In the meantime cuba buat senamam ringan mcm stretching ke utk ibu mengandung bg perjalanan darah teratur sikit