Tangan dan jari kebas2

Hai semua nk tnya semua ada rasa kebas2 tangang tak. Saya kaki bengkak dan tangan pun rasa kebas2. Normal ke kalau rasa kebas#firstbaby

1 Balas

sy kaki dah bengkak skit . mmg sakit . tngn tak bengkak . tapiiii dia punya sakit tu . nk meraung . dulu kebas je . strt 30w smpai skrg ttiba jd sakit sgt sgt , genggam pun sakit . kalau pepagi tu lagi laa sakittt yg teramat . takthu knp , puas dok tenung tangan ni .. tak bngkak pun . masa sy kbas kbas tu sbb tak mnum susu , bila sy mnum alhamdulillah ok.. tp skrg kne stop susu sbb hb low dan berat naik bnyk...