Kebas&kesemutan tangan

Da x mommy yg skg tggu hari nk bersalin,alami tapak tangan kebas2 kesemutan melampau hgga x ble genggam tangan.asal gerakkan jari je sakitnya smpai ke [email protected] da 4 mlm alami cm ni..da petua x cm mn nak kurangkn or hlgkn?#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

12 Balas

sy dari 25w dh rasa .. skrg 33w msih jugak..susah buat krja trutama tgh potong syur pegang pisau..lama2 bleh kebas2 kesemutan ..bngun pagi jugak mcm tu .. tgn jari mmg tkleh genggam trutama jari manis sya ..

selalu kena bila bangun tido. doktor kata maybe sbb sy sarat sgt pastu tido mengiring ke kiri je sepanjang malam taknsedar tertindih tgn sendiri. kalau kerap sgt sakit terus ke klinik jgn biarkan camtu je

sy dah 39 weeks. dah dkt dua bulan rasa kebas tangan kiri kanan x kurang2. doktor kata akan hilang lepas bersalin.

Sy pon tgh Alami sis.. sampai ke lengan menyucuk kebas Dia tk thn wei…

sma mcm sya sis. dri trimester 2 sya kne. smpi skrg tggu hri bersalin.

Melampau cuba pergi klinik tanya dr ada apa-apa yg boleh bantu sis.

sama mcm sy dru trimester 2 smpai skrang baby dh 4bulan msih kebas

sama dgn sy sis..lepas bersalin baru hilang kebas2 dekat tangan.

Sma lh sllu waktu bgun tdo jdi, misi kta normal

sellau kene time bangon tidooo