letih n kembung perut

Hi mommy , nak tanya , normal ke if pregnant 17weeks rs mcm letih n nx tido je keje , pastu kerap rasa kembung perut n muntah2 , kepala pon rs sakit , morning sickness msh ad lg ke kalau mcm tu ? sy rs mcm lemah je bdn , nx buat kje pape pon rs mls je , nx pergi kerja pon rs mls je?

1 Balas

normal cmtu.. smalam sy pergi klinik kata nye mostly sampai 20w.. tapi ade yg nnti2, morning sickness akn dtg semula.. depends..

4y ago

ade yg kata pregnant susah ni nnti brsalin senang.. 💕 in sha allah ya.. sama2 kita nnti kn.. hiihiii..