Xbermaya + rs mls ya amat pergnnt kali nie

Sy pregnnt 2nd bby ni rs trok sgt... Muka naik jerawat serata alam, alahn terok, loya sepnjg hari, rs letih xbermaya, mls make up, pakai bedak pn mls... Adakah ni petnda bby girl.? Sb ank 1st boy lgsg xtak alahan dan sy sgt aktif.. #bantusharing #pregnancy

1 Balas

sama dengan situasi saya.. ank sya 1st boy juak x pernah ada alahan.. yg second nie sya lebih terok baru mkn sikit teruz loya teruz muntah.. buntu sangat2 sampai tengah malam sentiasa lapar..