Sakit Perut

Hai mummy2 smua sy nk tnyaa..sy pnya upt positif pd slasa lepas...start dari haritu perut sy rs x slesa..rs mcm skt senggugut...mula2 rs sblh kanan tp skarang dh rs tengah2 bwh prt..kadang2 rs ngilu2..perut pon rs mcm b'angin asyik nk b'kentut saja..persoalannya adakah itu normal atau sebaliknya..risau sgat hrmm..dan skarang setiap masa rs loya tp blm sampai tahap muntah.. #1stpreggy

1 Balas

Xde bleeding kn? Kdg2 mmg sakit awl2 tu sbb sel2 ovum+sperm yg dah berkembang tu nk melekat di uterus/rahim.. Tp stay alert la, if ada bleeding atau cramp teruk, pegi hosp

5y ago

Stakat ni xde bleeding cuma x slesa jer rs..kadang2 rs ngilu tu m'cucuk2..harap hari ni xde rs sgat...cuma ketara rs angin dlm prt jer ni kalau b'kentut baru rs lega ckitt..