alahan semasa pregnant

assalamualikum hai, normal ke klu pregnant 6 minggu perut rasa tak selesa, rs sakit pinggang, bdn rs letih, mengantuk?? kadang terasa denyut kat perut… sape yg mengalami atau pernah kena mcm ni? #pleasehelp #seriusnanya #firstbaby #bantusharing #5week6days

2 Balas

once prggnt smpai nak beranak mmg akan ada kelainan pada badan mumy. so jgn heran kalau tiba tiba sakit itu ini. its normal. sbb nak terima org baru dalam rahim kita

11mo ago

ok baik terima kasih awak😍

Yes, normal.

11mo ago

owh ok awak 🥹🥹 lega sikit hati sy ni🥹 doa kan sy ye