rasa sakit..

Hai semua..sy nak tanya untuk awal2 pregnant ni mmg bhagian bwh perut kiri n kanan rs cm sggugut tu eh? Tp kdg2 je dia rs..n xslesa...sy baru 6weeks..normal ke? Anak first..so xtau rs dia mcm mne ?

2 Balas

Normal tu sis.. sya pun rasa mcm cramping masa 6 weeks.. mmg risau sbb 1st pregnancy.. tapi asal tiada bleeding or spotting shud be okay . Sya whatsap dr saya pun..dia cakap no worries

5y ago

Oh yeke..ok2..tq ye. Tu la rsau jgk..tkot byk jln sgt ke..tp skg klau klua bjalan pun mmg jln slow je..xrenyah sgt..mybe pnt kot..rumah pn tgkat 4💆💆

Normal sis. Banyakkan berehat ye. Baring2.

5y ago

Kalau naik tangga tu sis jangan terus naik. Stop kejap2 tiap tingkat.