Cari set berpantang

Hi mommy, nak tanya mommy semua ada tak cadangan set berpantang yang bagus? Sebelum ni pernah try nona roguy. Tapi tak berapa nak pantang sebab anak prolonged jaundice & kena ulang alik klinik & hospital. Untuk berpantang kalini saya berpantang sendiri. Mommy tolong beritahu jenis set mana secara detail ya. Kalau boleh kalini nak berpantang secara betul & dapat turunkan berat badan.

2 Balas

sye bpantng gne CL.. CL tu gne produk sari ayu.. klu mandi plak gne uncang mandian herba.. kt kdai/shoppee ade..