barang berpantang

hi nak tanya antara set berpantang sari ayu dgn nona roguy mana okey lagi ? #firsttimemom

2 Balas

sy just ada pengalaman guna nona roguy je. all my 3 kids guna yg sama. highly recommend ambil phytonatal dia masa berpantang. sb phytonatal tu bagi saya serius tade masalah sembelit msa dlm pntang 😅 highly recommend

7mo ago

oww awk amik yg set ke atau yg phytonatal tu je . phytonatal tu bole consume masa bf ke

hi sis, nak tanya cream nano raguy ok ke? boleh guna ke klu bf?