Kedudukan baby

Hi mommy , nak tanya laa sikit . Is it normal kalau baby asyik stay sebelah kanan je dalam perut ? Kandungan saya dah 30 weeks 5 days . Baby tak nak stay ke kiri atau ke atas . Mmg port suka belah kanan je . Boleh minta pendapat mommy yg lain . Terima kasih ??

1 Balas

normal. anak sy dulu pun mcm tu masa dlm perut. suka betul duk belah kanan. senak rasa kat bawah rusuk kanan . dia selesa belah kanan kot 😅

5y ago

Hehe kan . Alhamdulillah kalau takde pape , agak risau jugak mula2 tu . Terima kasih 😂😊