Cramp 5 Weeks

Nak tanya normal ka cramp kejap2 sebelah kiri perut?? Kedudukan janin sebenarnya kiri atau kanan??

3 Balas

keaadaan awk sama macam saya.. doc cakap mungkin sbb ada kaitan dgn sembelit atau tulang pelvic pernah ada prob atau ada sejarah jatuh dan cedera

8mo ago

tak ada sis, sya scan alhamdulilah ada kantung dlm rahim 5w

normal. janin usually tak develop lg 5w ni. cuma klu pergi scan, akn nmpk kantung/yolk sac. nk nmpk janin tunggu 8w keatas

8mo ago

yaa btl sya scan 5w baru nmpk janin

Normal. I went to see doctor and asked. He said some ppl experience cramp all the way up to delivery. Just need to monitor severity