Jenna botol susu

Mommy, nak cadangan jenama botol susu mama yang baik dan tidak terlalu mahal?

8 Balas

Sye suka botol wide neck sbb senang nk cuci.. Beli Tommie Tippie tp puting dia senang sgt rosak, beli yg ori tuh.. huhu beli Avent lak, ok lah.. senang nk cuci n puting pun ok.. tp ank brkenan ngn autumnz yg gmbo giraffe tuh.. nk bodek bpk dia soh bli tuh lak.. Hehe

Sy pakai botol biasa je sbb botol susu kena tukar setiap 3 bln... Yg penting bpa free..

Saya beli tomme tippee kat shoppie.. Murah. Klu beli kat kedai mahal

5y ago

Sy pun sama sis..ade 2botol lagi..😊

Tommee tippee..atau pn autumz, beli kat shopee murah

saya suka dengan botol jenama pegion.

Tommee tippee..beli di shopee murah..

Comotomo 😊

Pigeon