Botol susu eco

Salam hi mommys, okay tak kalau beli botol susu eco? X mampu la nk beli jenama mahal…

3 Balas

Ok je...Saya mmg pakai botol eco ,boleh tukar selalu,...mcm saya tiap2 bulan saya tukar,kadang2 terlajak sebulan lebih..saya pakai 2 atau 3 botol dlm satu masa,boleh gilir2 pakai...bila nak buang tak la rasa sayang..itu cara saya pakai sepanjang 11 bulan nie..

Boleh sis tp jgn pakai utk long term ya. Sebaiknya kalau nk kualiti lebih okay yg murah sis beli pureen & anakku

Ok je. Lg senang nk tukar n murah bokeh tukar selalu