Botol susu jenama apa yg terbaik utk first time mommies

Mommies guna botol susu jenama apa ? Dan berapa byk botol susu nk kena sediakan ?

2 Balas

sy guna comotomo.. standby 2 atau 3 botol.. sbb anak baru lahir akan menyusu 1 hingga 2 jam sekali.. penat nak basuh botol.. tp kalau breastfeed lagi senang..

3y ago

tq sis..sya mmg nk breastfeed ja..cuma standby botol tuk nk prepared bila kna msuk kerja blik nnt..

hye mommy. .sye stnby 2 btol..pigeon dan mam. .alhamdulillah ddua bby nk..mommy bole cba stby pigeon dlu 😊