on insulin

hi mommy..... mommy yg on insulin dah kena masuk wat kan klu dah cukup 38 week... sy nak tanya....masuk wad tu doktor terus suruh bersalin ke?atau tunggu 2,3 hari baru bersalin?

1 Balas

Hi ... Sy gdm on diet . Tp sy tau serba sedikit gdm on insulin ni. Ya 38w mmg da kena sruh msk wad. Kbykkan czer tp doc mommy tak cakap apa2 ke ? Kecuali ada tanda2 awal nak melahirkan mgkin kena bgi bersalin normal tp if takda mmg czer sbb on insulin .