Tips bawa baby berjalan

Mommy mommy sekalian boleh tak share tips macam mana nak bawa baby keluar ke shopping/ klinik/ pergi makan tanpa baby meragam? Baby saya 3m11d sentiasa meragam bila bawa keluar ?

16 Balas

Baby ni kalau menangis, tak lapar, dia berak. Kalau tak berak, dia kembung. Kalau tak kembung, dia nak tidur. Baby kecik lagi tu, patutnya memang tidur je keje nya.

5y ago

Baby boy saya agak cranky sampai sekarang dah 2+ tahun. Sampai sekarang tak tahu apa yang tak kena. Masa baby stress betul nak jaga. Harap puan bersabarlah. Sekejap je ni, nanti kita rindu pula kan.