Pantang selepas keguguran

Mommy mommy kalau gugur janin 8mggu kena pantang 2mgguke atau 44hari konfius mohon share

17 Balas

Saya dulu gugur 8w jaga mkn je. Makan makanan yg sihat, air yg cukup. Klau ikut doktor ckp xpyh pantang pn

sy berpantang 2minggu Sis. waktu tu mmg betul² jaga pemakanan, bestokin, berurut. sma mcm kita lepas bersalin

Gugur 8weeks tak perlu berpantang just rehatkan rahim and ambil makanan berkhasiat utk recovery je

Saya pantang 44 hari 🤣 sebab stay dengan mentua

dua2 xperlu. just elak fastfood / benda manis saja

Saya gugur 7w tak pantang pun sis 😊

nak pantang apa?