Selepas pantang 44hari…

Selepas pantang dh lebih 44hari…boleh ke kita makan ‘rice cake’ 😅 sebelum bersalin teringin sgt nk mkn makanan korea tp x sempat sebab kena bersalin awal…nak tanya pendapat mommy2… lg satu…apa mommy Buat lps dh hbs pantang 44 hari? #takadapengalaman #teringin #anakfirst

Selepas pantang 44hari…
1 Balas

Boleh je nak makan sbb based on nasi jugak kan? Ke bukan? 😅 Cuma pedas2 tu kurangkan dulu sbb still bf baby kan. Takut perut dia tak ngam lagi.