muka breakout

Hai mommy! Saya mengandung baru 8 minggu tapi muka start breakout teruk. Berjerawat dan muka rasa kering.. Adakah itu biasa??

2 Balas

Normal kdg perubahan hormon. Sye dari awal prgnt smpai 5 bulan muka breakout. Pdhl sblm prgnt elok je. Tp masok 6 bulan n skrg clear da. Xde jrwat xde bukit bukau kat muka. Try la cri cleanser, exfoliating & moisturizer yg sesuai tuk kulit mnyk.

Normal sis, sy preggy pun mcm tu muka jd breakout dgn hitamnyee eyyy buruk gile mse tu nk jmpe org pn segan hihi..lps besalin alhamdullilah ok sikit sikit..