1st pregnant journey ?

hi mommy! kandungan berapa weeks anda scan for first time..? cuba share..thanks in advance mommys ?

690 Balas

Rse tak sedap bdn mle2, dmm n pyudara rse sakit trus cek upt alhamdulillah double line pstu trus install pregnant app letak tarikh akhir period utk tahu berapa week pregnant mse tu dlm 4 weeks cmtu pstu tunggu dlu dlm 8 week baru scan swasta tgk2 mmg ngam2 scan 8weeks n dah nmpk bby n dh ade dnyutan jantung. Trus gi klinik kesihatan utk amik appointment buat bku pink. Skrg dh nk msuk 15weeks. Alhamdulillah..