How many oz of fm milk for 2 weeks newborn?

Hi, first time mom here. How many oz of fm should I fed my 2 weeks baby. Different doctor say different amount. Can someone help me . Thanks in advance ♥️

4 Balas

maaf sy kurang psti ttg itu ..sy hanya ada list ni shj dpt sy share kan...or puan try tnye misi or doc yg merawat anak..utk.mengetahui brp oz sesuai utk bby br lahir tuk di beri susu fm.. dan berapa perlu naikkn oznye bila bby dh msuk hari ke seterusnya..mcm sy dlu ank lahir prem misi n doc akn bgtw brp oz perlu beri n msukkn dlm tiub anak bila wktu menyusu tiba...mg dpmudahkan segalanya..aamiin

blh refer pada schedule yg letak di setiap susu fm yer mommy.

try give 2oz. fed baby for every 2hours..

Thank you everyone ♥️