Bby lahir 35week

Hi mommy.. due date sy spatutnya 15/4/24 tapi bby nk kuo 35week3hari ( 14/3/2024) .. doakn bby sy cepat sihat dan blh balik rumah ye ❤️… ada x pengalaman mmy kat sini macam sy … blh bg kata² smngat utk sy 😊

8 Balas

tadi pergi checkup..terkejut tak expect Dr suruh masuk wad. week kita sama huhu..sbb saya IUGR hmmm gitulah.ingatkan takyah force labourt tapi last2 hujung bulan ni dia bagi tarikh induce. tapi tengok la macam mana,,hari ni warded sampai esok diorang nak pantau.harapla biar baby mature 37weeks. ibunya tak ready lagi hahaha,,ni pon rushing balik amek barang2 pastu pi hospital balik haha

7mo ago

ni tak kene induce la kot,,sbb dh ad jln haha.

tahniah sis. alhamdulilah selamat dah sis. kita due lbh kurang. sis jaga diri. jaga makan and minum air masak dah makan buah banyak ya. kena tenang2kan diri jgb stress tau sbb now crucial time sis nak kena supply susu for baby. inshallah anak sis dalam jagaan rapi nurse and doc. maybe now sis boleh ambil masa kuatkan diri sambil2 pumping bekal kan susu utj anak

InsyaAllah sy yakin, baby diuruskan doktor2 pakar. Mommy banyakkan rehat, dan fokus cara penyusuan. Nanti baby perlukan susu mommy.. kuatkan semangat, banyak berdoa..🤲🏻💪🏻 tarikh edd kita beza sehari je :)

6mo ago

Minta suami urt di bhgian tetek … smbil² picit² ke puting … insyaallah susu akn keluar

Due saya 16/4. Alhamdulillah, puan selamat bersalin. Tahniah. Moga baby cepat sihat dan boleh balik...

6mo ago

Terima kasih ❤️

alhamdulillah.. tahniah.. Aamiin Allahumma Aamiin.. semoga dipermudahkan segala urusan..

6mo ago

Terima kasihhh❤️

Da ada tanda² ke puan …

6mo ago

Air ketumban tetibe je mengalir.. smpai hospital 2cm da

maap tnye..de kuar tnde ape

7mo ago

Terima kasih

Kenapa kne bersalin awal sis

6mo ago

Air ketumban mengalir tnpa hentu , smpai hospital 2cm