38 week 6 day blm ada tanda

Hi mmy semua..sy blm ada tanda2 nk bersalin..first bby..x sabar nk jumpa bby🥰🥰..klu x kluar lg 25/9 kena serah dri sbb gdm..26/9 due date..doakn sy bersalin awl dri trikh serah diri.

9 Balas

Semoga dipermudahkan urusan sis! Sama la kita cuma semalam ada keluar keputihan coklat, sbb ingat pesan misi kalau tukar warna segera ke hospital sbb sy gbs . So pegi hospital, kena selukkk 😣 tp xde bukaan lagi! Seram ye kena seluk tu. sampai pagi ni miss v masih pedih. Trauma rasa nak kena seluk lgi lepas ni. Alhamdulillah x kena tahan. Then check ctg and scan, doc ckp semua ok. Cuma doc ckp keadaan ni normal, myb baru nak start tanda2 tu. doc cuma pesan, jika keluar makin byk boleh dtg hospital dan jika contraction makin kerap pun boleh dtg hospital check. So skrg kena tunggu tanda2 jela baru g hospital. Contraction pun dah ada tp x sakit jdi bertahan je tunggu tanda2 yg lain muncul

2y ago

semoga dipermudahkn sis segala urusan... sy pun risau xda tanda2 lg...

sy hari ni 38 6hari due 27 last cekup esok ,,nk kena serah diri dah ni,,xde tanda2 lgi baby syok kat dlm cuma kerap mengeras sakit2 senggugut kat ari2 tu

2y ago

sy pun hri ni last jumpa misi . .. hahah sma la kta bby syok duduk dlm perut.🤣

Insyaallahh semoga urusan bersalin awak dipermudahkan🤲🏻begitu jgak saya due date 25/9 kalau takde tanda 26hb serah diri🥹

2y ago

amin... semoga dpermudahkn utk awk juga sis🥰

sama la kita, sy 38w 5d x ada tanda2 lagi. due 28/9 ni 😅. semoga dipermudahkan urusan kita semua aminnn.

2y ago

amen semoga dipermudahkn urusan kta sis🥰

Hai.. sy pun sama due date 26/9.. pun blm ada tanda2 bersalin.. semoga dipermudahkan urusan kita ya.. 😘

2y ago

amin... semoga kta mudah utk bersalin nti sis..mta awl lah dia bg tanda2 hihi🥰🥰🥰

Amin semoga secepat na bersalin, sy juga last bulan ini tp belum ada tanda nak keluar apa pun

2y ago

semoga dpermudahkn urusan kita sis lahirkn ank🥰

Saya pun 38wks 6hari. Due date 28/9. Masih belum ada tanda2 lagi ni

2y ago

Thank you

semoga di permudahkan urusan sis.. Doa2 bersalin sebelum serah diri..

saya pun sis xda tanda2 lagi

2y ago

semoga dipermudahkn urusan kta sis... bby syok dlm perut tu🤭