BBY LAHIR DENGAN TALI PUSAT TERLILIT DI LEHER

Hi mmy, Alhamdulillah saya selamat melahirkan anak ke 3 saya. Tapi masa lahir,doctor bagi tau tali pusat bby terlilit kat leher bby..sampai muka bby berubah warna. Dan hari ni,saya dibenarkan balik tapi bby tak dapat balik 😭😭. Doctor tahan bby sbb nak pantau katanya lah. On oksigen. Dan Doctor bagi tau ada bunyi siket kat bby,takut masalah paru². Tapi tak ada..jadi nk check jantung plak.. Ada tak mmy² semua yg ada pengalaman macam ni? Macam mana ye,lama tak bby kena tahan wad? Dan mmy dapat tinggal kat hospital tak untuk jaga bby sendiri? Tolong doakan bby saya sihat dan selamat. Sungguh lah rasa down sangat ni. Rasa nak menangis tapi saya tahan je..😭😭#pleasehelp #bantusharing

2 Balas

semoga dipermudahkan segala urusan,bby sembuh sepenuhnya ye mmy..sabar dan terus kuat doa yg baik²..In Syaa Allah,semuanya akan baik² je 🤲🏻❤️

sy takda pglmn macam sis tp sy doakan urusan sis di permudahkan 🥰