Preparation

Hi mommy , boleh share skit barang apa yang perlu di bawa untk HOSPITAL BAG Mommy & Baby ? Cause ini penglaman pertama saya jadi saya kurang pengetahuan . Harap mommy semua dpt bantu saya ? ☺️ TQ

1 Balas

Hi Puan. Semoga dipermudahkan segala urusan puan dan bayi ya. Ni antara checklist hospital bag yang mommies lain kongsikan. Harap dapat membantu mommy 😊 https://community.theasianparent.com/q/mommies-semuaapa-keperluan-yang-penting-dan-perlu-di-bawa-sebagai-persiap/2536518 #ibuTAPcadangkan