Checklist barang baby dan barang masa berpantang

Boleh tak share checklist barang baby/mommy berpantang yang patut dibeli ya sbb saya ni first time jadi mommy so kurang lah pengetahuan tentang membeli barang baby😅#firstmom #firstbaby #bantusharing

2 Balas

Sis boleh baca di blog ni . Bagi saya simple dan memudahkan serta tak membazir . Dari keperluan ke hospital ibu & baby hingga pantang ada . https://www.decamellia.com/2020/09/checklist-barang-bersalin-dan-proses.html?m=1

2y ago

terima kasih sbb share

saya tgok yg ni sis. tapi mcm ada stgah saya tak beli.

2y ago

thanks🥰