Tips

Hi mommy..... Bole x bg tips tuk baby minum?.... Sy dh cuba mcm² jenis botol n puting stil x berjaya?.... Sy dh start ajar dri baby sebulan.... Nie baby dh msuk 3 bulan..... Sok sy dh mula berkerja..... Thanks yg reply ?

6 Balas

Sy selang seli susu badan dn susu botol..mula2 nk ajar ank susu botol bg ank mnyusu bdn dlu pastu suap susu botol..lps tu die blaja Minum susu botol..sy pkai puting jenis x cut, bila sedut je keluar susu..skrg dh pndai cume ble nk bg susu botol..sy x blh bg..org lain yg bg..sbb sy Google Bby blh beza bau manis susu ibu. Jd sy duduk jauh atau duduk dlm Blk..sekadar share pengalaman

Try botol comotomo.. botol tu lembut mcm silikon so bila baby menyusu dia sentuh sama rasa mcm badan ☺️ baby saya pun dlu tolak botol, pakai comotomo dia okay hehe

botol mimijumi. tpi mahal sikit lah. puting tu same mcm puting kite. warne coklat n lembut.

Cuba sis try suruh husband yg bagi susu..kadang2 anak xmau dgn mama tapi dgn org lain ok

Try bg puting yg sama dgn puting kita .

Try bg botol pegion sis.