*Bayi 2 bulan.

Baby sy dh nk msuk 2 bulan. Sy cuba try ajar utk minum guna botol. Susu perahan. Dan juga ajar cuba susu dupro soy. Sb doctr pakar kata bby sy alahan susu lembu. Okay. Skrg ni bby sy susah utk minum botol. Adakah bby keliru puting atau puting botol avent tu agak besar? Tlong bantu sy ad masa sebulan lg utk strt kerja. 😔 Cara ajar bby minum botol?

3 Balas

apa alahan yg bby alah susu lembu sis...masa jumpa pakar tu nanti dia cek ape kat bby yg alah susu lembu ni sus

cuba try bottle pigeon sis. puting pigeon lembut sikit dari avent.

terima kasih. 👍🤗