cara ajar susu botol

salamm mommy semua. sekarg anak sy 8M full bf tp sy pregnt pulak . ad x tips nk ajr ank sy menyusu botol sebb nye bila sy bg je botol dia gigit2 je puting xbak hisap. dh sebulan dh sy ajar isap botol tp tetap xmahu . tdo pun dia nk mulut kt puting je bru dia lenaa ats katil 💆🏼‍♀️. mcm mane yee mommy 💆🏼‍♀️

1 Balas

dah 8m mmg susah sgt dah nk ajar botol puting. since dia dh mkn, boleh bg susu pkai botol straw pun boleh. or ajar dia minum pkai open cup