Sono ultrasound or klinik

Hi mommy, baru baru nie saya ada pergi scan baby dekat sono ultrasound "boleh cari dekat Facebook" saya tak scan dekat klinik. Sebab sono murah sikit untuk scan baby. Last week saya scan sana dia kata ada baby heartbeat. Petang tadi pergi scan balik, tibe tibe dia kata baby takada heartbeat.. Ada ke kes macam tu? Next week saya ada appointment dekat klinik untuk buka buku pink. Btw baby dah nak 9 week... So kalau ada mommy tahu please comment ye.

1 Balas

saya pernah camni masa thn 2020..masa g scan tu dalam 9w..memang dah nampak heartbeat semua..doc suruh datang lagi 2w sebab nak confirm edd..masa tu macam terkejut gak le sebab doc ckp x jumpa heartbeat..doc klinik buat surat refer hospital..n kat hospital pun memang dah confirm xde heartbeat..

2y ago

Ada rasa sakit? Ke normal je takada rasa sakit apa apa