gender scan

hi, nak tanyaa. saya book gender scan next week kat sono. nak tau waktu appt nanti biasa dia scan gender lepastu ada bgtau yg lain2 sekali tak? mcm saiz baby, air ketuban dll. terfikir nak tanya nanti tp takut tak termasuk dlm pakej pulak. sbb sblm ni saya scan kat klinik ada dr, ni nak try kat sono pulak sbb harga murah sikit

1 Balas

usually ada. tapi awk tanya je xde masalah pun. be honest dgn dktr tu saja