Baby Tak Ada HeartBeart

Hi mommies, pls help me...I'm Very confused...last period saya 25.1.21 ...positive 17.2.21 dan 25.2.21 saya pergi scan dr.ckp 6 week tak nampak apa2 .....lepas tu 24.3.21 pergi scan balik nampak baby xpi dr.ckp xde heartbeat dr.ckp mungkin awal lagi...hari ni pergi scan dr.ckp tak nampak baby dan heartbeat mungkin kandungan tak menjadi...suruh saya cuci cost dia rm2500 rasa macam something wrong so pagi terus balik dari klinik private, saya pergi klinik government..doktor sana check ckp ni baru 7 week ...boleh nampak baby ...tak pi dkt private dia ckp tak nampak baby too small...mana satu yg betul...gambar ni scan di klinik government #firstbaby #advicepls

Baby Tak Ada HeartBeart
2 Balas

Its okay sis. Sy rasa sis ikut dulu apa yg doctor government ckp tu. Baby br 7 weeks kn. Dlm 2- 3 minggu lg sis boleh scan di klinik swasta lain pula. Kalau boleh sis search dlm google klinik yg berdekatan yg mmg expert dlm scan ibu mengandung nie, yg mmg highly recommended by people around, bukan klinik biasa2. Dlm masa 2- 3 minggu nie sis bykkan rehat, jgn buat keje berat2, amalkan folic acid, minum susu pg & ptg, dan makan makanan khasiat. Kalau ada rezeki sis, mmg baby itu akan membesar. Kalau bukan rezeki sis, sis boleh mencuba lg next time. Sy doakan urusan sis berjalan dgn lancar. Jgn stress2 okay. Think positive. 🤗

Hi Sis, boleh sy tahu keadaan sis at that time? How about the baby?