Pendapat akak² ♥️

Hi mommy! Hari ni saya 20 week 6 hari .. Scan dekat kk tadi doktor ckp tak clear lagi nak tgk jantina baby .. So nk tye pendapat boleh tak kalau nak pergi scan klinik swasta saja? Ataupun tunggu saja next scan dkt kk? Excited nye nak tgk jantina baby ?

2 Balas

pegi kat swasta je sis buat details scan 5d suami pon boleh tgok.n boleh nampk muka baby..ada je klinik yg buat promotion tak sampai 100 pon..doctor bgtau terus jantina n check details terus bg gmbar scan n vd..saya tggu kk scan da 32 weeks baru scan tu pon just bgtau kepala kt bawah..tp tak bgtau jantina pon gambar scan pon dorg tak bg.

Boleh je...pergi klinik yg 4d lg jelas nmpak