Due 12/1 masih belum bersalin

Mommy ade yg same ke due 12/1 tapi dah bersalin awal? Skrg dah 38w5d..belom ada tanda2 yg perlu ke hospital lagi.. cuma dah xlarat nak jalan n xboleh tido malam sebab dah sakit area punggung n kangkang.. kalau bby mengeras trase sakit kat belah punggung ke bawah.. agak2 kalau mcm ny.. rse2 contraction xde lagi..nk dekat bersalin dah ke? Atau normal saja..cuma contraction palsu atau kira mengeras2 biase je?..

2 Balas

Tarikh due kita sama mummy. Tp sy dh ada tanda. Lendir cmpr darah dh keluar seminggu. Tapi xda contraction lg. Dah show dekat nurse gmbr lendir masa check up 38 weeks aritu. Dia ckp blm lg. Masih awal. Skrg ni kita tnggu saja lg. Sy banyakkan bjalan (30mins slow walk) buat senaman kupu kupu.

🤲🌻