Nak tahu sebab due 21/4

Normal ke kalau sakit bawah ari2 kerap.. Skrg dah 37weeks.. Masa anak sulong bersalin 37weeks 4days..tapi belum keluar tanda2 lendir darah atau air ketuban.. Macam mana yaa?? Sy taktau nak pergi sepital ke tunggu lagi.. Sy dah lupa sakit contraction ttc 4tahun, sapa ada rasa macam ni.. Sy dah buat goyang2 pinggul utk cepatkan bukaan, jalan2.. Tapi takut ini cuma contraction palsu jeee

1 Balas

sakit ari ari normal sebab baby dah makin membesar, dah masuk laluan. sakit contraction perut mengeras, kalau kerap mengeras contoh 10 minit sekali boleh terus pergi hospital.

1y ago

dah bersalin ke?