kalau dah turun tanda n leaking berapa lama jangka bersalin ea ..

malam TD g pac sebab mild contraction sampai parking hospital rasa CM leaking .. auto kena warded sebab back history anak no 3 bersalin premature 32w2d .. skrg kandungan ke 4 34w6d .. start pagi TD dah on off sejam sekali Contraction tu baby Pon CM x gerak aktif sgt .. last cek jalan masa kat PAC saja 1 CM road 2 cm .. dah naik ward agak payah nak minta cek jalan tu .. dekat miss v ni rasa kembang semacam Jee .. agak² mommy² dah turun tanda berlama akan bersalin sebab kerap sakit pinggang.. nak tido memang x selesa .. Ade x senaman yg bole buat cepat bukaan tq mommy #ingintahu #leakingketuban #turundarahlendir

kalau dah turun tanda n leaking berapa lama jangka bersalin ea ..
2 Balas

Leaking tu bacaan air ketuban still ok ke sis? Sy dulu ketuban leaking doktor tgok takde progress esok pagi terus kena induce sbb risau baby terkena infection

3mo ago

CM anak no 3 sy la .. leaking after 48j terus proceed .. masuk no 4 ni sebolehnya doktor xnak induce .. bukaan stuck cmtu Jee .. xde perubahan warna apa² lg pada air ketuban .. cume sakit dekat pangkal rahim n pinggang kuat sgt²

Dlm 24 jam. Kalau dh sakit pinggang n contraction tu maybe lagi cpt.

3mo ago

mengeras tu xde sgt .. baby Pon kurang progress .. cume tu la leaking n darah tu masih turun