13weeks pregnancy.

Hi mommy, ada tak perasaan yang selalu fikir macam baby sihat ke? Sebab bump taknampak lagi jadi risau. Kita ni berisi. So kita positif je yang kita ni banyak lemak 🤣 Bila fikir baby, aku tak spotting pun 🤣 Risau betul. Banyak nau overthinking nya 😂

2 Balas

normal ja 13w tak nampak bump. saya 20w pun belum nampak bump. skrg dah 32w baru jelas nampak. kalau pakai dress masih boleh sorok. asalkan jaga makan, folic acid & vit tak tinggal, doc takde suruh refer pakar etc means baby ok & sihat. elakkan unnecessary worries. tak bagus utk ibu & baby

doa yg baik2. Sy masuk 20w baru nampak baby bump. selagi mana nurse KD & Dr KK & Dr private cakap okay, kita usaha je jaga dari segi pemakanan, rehat secukupnya, ambik vitamins yg perlu & minum susu. inshaAllah semua baik2 je