Baby bump

Bila boleh nampak baby bump ye? Excited sgt dah 4tahun ttc bru dpt merasa tu xsabaq, skrg dah 14w4days, bdn sy berisi, berat mse buat buku 89.5 lpas tu naik 91 nurse bising😂 isinin lepas timbng lg 88.5 turun 2.5kg nurse bising jugak😂😂 konfius lemak ke bump kt perot ni ha🤣🤣🤣,, tp kdg klo dduk rse ngilu kt perot,

2 Balas

hye mommy. .kte spesen. .🤣😂. .sye da nk msom 7bkn pon prt 2 malu2 je nk nmpk. .aleh2 irgkte eh ade baby 😆😁

4y ago

Sy da msuk 28w dah sbtu ni awak, perut xnmpk pun sgt, bdn sy besar breast besar mungkin sbb tu kot, nebes nk jumpe doc slse ni😂 hrpenye xsangkut bsp pulak

sme je sye.. sjns bdn brisi. 🤣😂 . .nk nmpk prt pyh .tp pkai slua byk sendat. .😆😝