Lapar Ketika Waktu Malam

Hi mommiey , biasa kalau trimister pertama takada selera makan , makan nasi pun suku . kalau malam2 lapar makan apa yang ok? Makan nasi tapi pengambilan suku boleh ke? Sebab seharian kita makan nasi pun suku je , tengahari dan petang makan nasi suku , tapi malam lapar lagi.

1 Balas

Kalau malam untuk dinner tu makan je macam biasa. Suku nasi pun okay. Kalau tengah malam untuk supper tu elakkan makan berat macam nasi. Kalau lapar lagi boleh ambil buah buahan, ataupun roti cicah susu/milo, makan yogurt atau oat ke