Buku merah

Hi mommies,usia kandungan kita brapa bru bule buka buku merah?sbb masa sya pergi klinik kerajaan hari isnin tu ckp msi awal sbb bru nak msuk 3 weeks msa tu...mcm mna tu?xthu nak buka buku bila..?yg sya ingat doc ckp jgn lewat 12 weeks buka buku tu..

46 Balas

Saya pegi masa 8 week tapi katanya waktu yg sesuai 8-12 week ...

baru buka tadi..dah 22 week.. Alhamdulilah x kena marah...heheh

saya dtg klinik masa 6 weeks. dtg buka buku balik msa 10 weeks

Seeloknya 8minggu ke atas. Sebelom 12minggu. Pling bagus 8minggu 😘

5y ago

Ouh,ok...tQ😘..8 minggu lebih mcm tu sya prgi buka buku🙊🙈

8week keatas, dah bleh buka pn. sy buka 6weeks buku pink tu

saya takpasti tempat awak.time saya 8w baru bukak buku pjnk

Kandungan da 2 bulan da boleh buka buku .

sy doktor suggest 10w... skrg 8w... lg 2w buka buku

Saya buka buku merah masa 7week

Klinik ksihatan sy 11mggu bru bukak buku ...