Ingin tahu 🥲

Hi mommies.tak tau mcm mana nak cakap tapi sy sorang je ke yg kadang kadang fikir kandungan dalam perut ni okay ke tak,sihat ke?last scan masa 8w. Sekarang dah 11w.nak pergi checkup kena tunggu lagi seminggu 🥲

4 Balas

saya pun sama..tapi sy slalu je pi scan..sbb risau punya pasai..

2y ago

saya pnah scan masa 6w,7w,8w..kira hampir setiap week laa p scan..sbb sy pnah gugur jadi risau tu lebih..nanti 10w pun Inshaa Allah plan nk p scan juga..sbb klu kk depa ikt jadual..xscan setiap week..