Scan 8w 6d belum nampak

Selepas 2 minggu tunggu, harini repeat scan ki ke 2. Still tak nampak kantung dan baby. Ikutkan tarikh last period dah 8w 6d (tapi period saya tak regular). Awal dulu pernah 2 kali je cramp sangt2. Lepastu tak ada dah. Cramp yg mild je. Tu pun kadang2 je dan setakat ni sy takde apa apa pendarahan. Check hb okay, nadi pun okay. Dr diagnose early pregnancy dan kene repeat scan lagi 😔. Risau. Dr pesan kalau cramp teruk dan ada pendarahan, terus ke hosp. Ermm kene tunggu lagi 2 minggu 🥲. Ada tak kat sini pengalaman yang sama?#ingintahu

Scan 8w 6d belum nampak
2 Balas

InshaAllah adaa tu awak.. kandungan masih kecil . fikir positif jee .. nti repeat scan and jaga kesihatan rehat bnyk2

ada..tunggu je next scan mudah2an smuanya baik2 yaaaaa