SCAN PERUT BABY KECIL

Hai mommies. Ada ke yang pergi scan perut baby makin kecil? Doktor cakap normal tapi itu la kita ni jadi banyak fikir🥲 Btw last week pon dah scan tapi bila scan minggu ni perut baby makin kecil pulak. Yang lain semua normal. #ingintahu #bantusharing #30week

2 Balas

saya scan baru ni pun sama, sampai kena refer hosp. after 2 weeks nanti scan semula. sekarang tgh makan je, tapi masih control. sebab sebelum ni risau berat naik banyak, dah lah pregnant kali ni lama juga alahan sampai sekarang 😅 tapi sebab pernah berat naik, lepas tu dia suruh minum air gula lagi, tu yg control makan juga 😄

Makin kecik tu dalam range / x?

1y ago

Awk minum susu.. insyallah. Sy sebelum ni HC kurang 2minggu.. sy minum susu alhamdullilah ok dah..